We zijn tot uw beschikking

Maak kennis met ons team

Kaboel

Waterman, geboren in het jaar van de Haan. Getrouwd met Tine.
Over SJIF het volgende: Op 11 februari 2005 werd de akte voor de oprichting van de Javaanse Stichting Setiga Jawa ing Flevoland (SJiF) te Almere gepasseerd. Wij werken op basis van vrijwilligers. Als vrijwilliger zet je jezelf in om o.a.de  doelen en statuten van sjif  te waarborgen. Het doel van SJIF is om het Javaans cultuur levend te houden. Wij zijn als het ware het podium voor een ieder die hieraan wil meewerken.

Chrizzi

Hallo allemaal, ik ben Chrizzie Tomo. Ik woon samen met Eric en samen hebben wij 2 kinderen, onze zoon ian is 12 jaar en onze dochter sayuri die is 10. Mijn gezin en ik zijn al bijna 5 jaar als vrijwilliger actief bij stichting sjif. Ik als bestuurslid, eric ondersteunt heel veel bijeenkomsten en evenementen , mijn zoon doet mee aan pencak silat training elke zondag en mijn dochter is lid van dansgroep Mini Dunya. Sjif probeert het Javaans cultuur levend te houden, alhoewel wij meer gericht zijn op het culturele entertainment aspect is dit zeker ook een belangrijk onderdeel van ons cultuur. Met heel veel collega vrijwilligers en supporters proberen wij de Javaanse cultuur levend te houden maar vooral onder de aandacht te houden. Ik hoop in de toekomst op meer participanten aan onze trainingen.

Monique

Geboren een Javaanse(wong Jawa) uit een klein eenvoudig gezinnetje die niet alles kon permiteren  waardoor   ik het leven heb mogen waarderen.  ik heb gebruik gemaakt van mogelijkheden om iets moois en positiefs van te maken zonder mijn roots te vergeten waar ik vandaan gekomen ben. In het kader hiervan probeer ik zoveel mogelijk mijn bijdrage te doen aan    het behoudt  van  de Javaanse  cultuur voor mezelf en ook voor anderen.

Nederland, Suriname, Indonesie

Uw donatie? Altijd welkom!

Danku!

 

Wij zij er voor elkaar

Uw bijdrage is belangrijk

Sluit je aan

SJIF is voor Jong en oud