Posted in Over SJiF.
Hot 0 favoured

Even voorstellen.....Sandy Karijodikromo (penningmeester)


Wie ben ik? 40 jaar geleden ben ik geboren in Suriname-Paramaribo onder de naam Sandy Genevieve Karijodikromo.

In 1986 kregen mijn ouders de gelegenheid om hun geluk te beproeven in Nederland . Anno nu ben ik gelukkig getrouwd met Jeroen Verwoest en zijn wij in het bezit van één koningspaar, Shay en Aleetha. Op dit moment ben ik er nog niet uit wat ernaar heeft gemaakt dat ik ben gevraagd om bestuurslid te worden,maar ik kan je wel vertellen wie ik ben.

Ik hou van dansen , je kan een liedje opzetten en mijn heupen beginnen te ...
Een groot deel van mij leven heb ik aan Javaanse Hofdansen gedaan en na een lange stop leek het me leuk om dit weer op te pakken. Ik heb SJiF benaderd of ik samen met hun een dansgroep mocht opzetten onder begeleiding van Mike Wardi.
De dansgroep is nu een feit!
Elke donderdag zijn we met een gezellige groep dames en heren een verhaal van de kraton aan het uitbeelden . Ik hoor jullie al..Nee het is zeker niet saai! Saai hoort niet bij mij. Gezellig /Eerlijk /Creatief /Respectvol /Kordaat en op z'n tijd eigenwijs is mij op het lijf geschreven.Ik ben een tweede generatie Surinaams Javaans die getrouwd is met een Nederlander en woonachtig is in Flevoland! Ik sta voor Setiga Jawa ing Flevoland en ik ben van plan om SJiF de komende periode te steunen als Penningmeester en vrijwilliger!!

0
J. Verwoest

Author: J. Verwoest

22 0 0
Powered by CjBlog